Tuinrenovatie Oosterhout

Kieboom tuinen

Is uw tuin toe aan een renovatie, en woont u in omgeving Oosterhout? Dan is Kieboom Tuinen de hovenier voor uw vraagstuk! Het renoveren van uw tuin is van belang om uw tuin in topconditie te houden. Als u geen groene vingers of weinig tijd heeft, dan nemen wij dit graag voor u uit handen! 

Het hele jaar door tuinrenovaties 

Kieboom Tuinen is er voor uw tuinrenovaties in omgeving Oosterhout. Denk hierbij aan nieuwe stenen leggen, het gras vernieuwen, een waterafvoer leggen of het verwijderen of verplaatsen van planten en bomen. Het hele jaar door staan wij voor u klaar en zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer verzorgd bij ligt. Kieboom Tuinen heeft al meer dan 25 jaar ervaring, wij weten precies wat er gedaan moet worden voor het beste resultaat. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de staat van uw tuin. 

  

Wat bieden wij?  

Kieboom Tuinen kan de volledige tuininrichting verzorgen. Denk hierbij aan een nieuw stenen pad, een extra grasveldje of een nieuwe vijver. Wij hebben ook beschikking tot de beste struiken, bomen en planten om uw tuin optimaal te renoveren. Op het gebied van tuinonderhoud zijn er diverse mogelijkheden. Wij bieden een volledig onderhoudscontract aan voor als u wilt dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. U kunt ook kiezen voor 2 à 4 snoeibeurten per jaar voor uw hagen, om zo uw tuin mooi en verzorgd te houden.   

  

Tuinrenovaties & Tuinaanleg  

Kieboom Tuinen biedt zowel tuinaanleg als tuinrenovaties aan in omgeving Oosterhout. Of u nu een geheel nieuwe tuin wilt of slechts bepaalde delen wil t vernieuwen, wij staan voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en maken op basis daarvan een passend tuinontwerp. Kieboom Tuinen is uw oplossing voor een prachtige, verzorgde tuin. Neem gerust contact met ons op voor uw nieuwe tuin ideeën of aanpassingen aan uw huidige tuin.  

  

Kieboom Tuinen in Oosterhout 

Kieboom Tuinen in Oosterhout is u graag van dienst als het gaat om het onderhouden en renoveren van uw tuin. Wij geven uw tuin een opknapbeurt waarna u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw tuinonderhoud. Samen bekijken we naar uw wensen en maken we een plan. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!